Convocatie De Slag Om Den Bosch

Geachte Schermers,

Op zaterdag 23 mei organiseren we bij Schermclub Den Bosch voor de vierde maal het jeugd degentoernooi: de Slag om Den Bosch. Wij nodigen jullie allen uit om hieraan deel te nemen. Er zal in alle jeugdcategorie├źn worden gespeeld.

De wedstrijden bij de Kuikens, Benjamins en Pupillen zullen om 09u30 starten. De strijd bij de Cadetten en Junioren zal om 13u30 aanvangen. Ook bij de Slag om Den Bosch geldt dat we alle deelnemers zoveel mogelijk partijen willen laten schermen. Er zullen daarom eerst twee voorronden worden gespeeld alvorens er wordt overgegaan naar de directe eliminaties. Als bijlage aan deze mail heb ik onze convocatie toegevoegd.

We hopen zoveel mogelijk schermers te mogen verwelkomen en een mooi, competitief en sportief toernooi neer te zetten.

Indien u deelnemers heeft die graag mee willen doen verzoeken wij u om deze middels de Nahouw in te schrijven, mailen naar SlagOmDenBosch@hfaber.nl of een reply te zenden naar dit mailadres.

Wees welkom!

Namens Schermclub Den Bosch,

Roman Coldenhoff