Schermvereniging Assen doet mee aan de Asser Sportweken!

Van 11 tot en met 26 september staat Assen in het teken van de sport! Op het 4mijl-festival op 11 september is de Week van de Sport Assen geopend. Deze weken organiseren verschillende sportverenigingen open trainingen en speciale activiteiten om hun naam in Assen te vergroten. Ook Schermvereniging Desperado doet hier aan mee! Er vallen twee trainingen in deze sportweken. Hieronder is te lezen wat voor trainingen wij dan organiseren.

Vrijdag 17 september

Op 17 september organiseren wij een open training! Dat betekend dat iedereen mee kan doen, ongeacht leeftijd en niveau. De training is volkomen gratis, en aanmelden is niet nodig. We houden de reguliere trainingstijden aan, van 18:30 tot 20:00, in Gymzaal het Schakelveld.
Dit belooft een erg gezellige training te gaan worden!

Vrijdag 24 september

Op 24 september gaan we kijken of de jeugd het kan winnen van hun ouders in een partijtje schermen! Alle ouders van de jeugdleden worden uitgenodigd om een keer mee te komen doen. Ook dit zal een erg plezierige training worden!

Wil je meer weten over schermen? Kijk vooral even verder op de website! Voor contact zijn wij te bereiken via svdesperado@schermenassen.nl of 06-10162280.