Schermen en corona

Helaas heeft COVID-19 ook effect op het schermen gehad.
Nadat de vereniging voor bijna twee maanden was gesloten, mocht er weer buiten gesport worden. De anderhalve meter-regel moest hier nog wel in stand worden gehouden, wat partijtjes schermen niet mogelijk maakte omdat die afstand nooit te garanderen is. Als alternatief hebben we een aantal weken conditietraining, voetenwerk en andere bodyweight-oefeningen gedaan.
Vanaf vijf juni mochten alle leden tot 19 jaar weer partijtjes schermen, waar dan ook volop gebruik van was gemaakt.
Verder houden de trainers en het aanwezige bestuur nog wel zoveel mogelijk afstand. Ook is er desïnfecterende handzeep beschikbaar en worden alle leden gevraagd hun handen te wassen voor de training begint, om zo het besmettingsgevaar zoveel mogelijk te verkleinen.