Uitslagen Jan Muller Toernooi

Vanmiddag een bijzonder gezellig Jan Muller toernooi gehouden. Locatie de gymzaal van een basisschool in de wijk Camminghaburen van Leeuwarden. In de herberg “Chez Thierry”was het onder het genot van koffie/thee, suker- en krentenbrood goed toeven. Het ‘twaalfuurtje’, soep en broodje knak vielen goed in de smaak. ’s Ochtends op floret 7 schermers, 2 van Desperado en 5 vijf van Schermkring Friesland, in een poule unique gevolgd door tableau. De uitslag is: Benjamins
1. Viggo Span Desperado
2. Victor Getkate Desperado
Benjamins
1. Bruno FSSF
2. Sam Vaes (Benjaming officiëel) Desperado
3. Lucian Verweij FSSF
4. Syb Lettinga FSSF
Cadet
1. Leon Vermaning FSSF
’s Middags op degen 6 schermers die op tableau kwamen na het afronden van twee poules. De uitslag is:
1. Koen Komen FSSF
2. Jasper van der Wal FSSF
3. Wilco Lindeboom FSSF
4. Loek Schoep FSSF
5. Jona Verdonk Desperado
6. Feike van der Zee FSSF
Dank nogmaals aan de deelnemers voor hun inzet prima prestaties met regelmatig uitstekend ‘schermwerk’. Een goede kerstvakantie, kerts en jaarwisseling toegewenst en graag tot ziens tijdens ons Nieuwjaarstreffen op zaterdag 23 januari in Leeuwarden. Met vriendelijke sportgroet, Dick van der Meulen (voorzitter Schermkring Friesland)